Передплата 2024 ВЗ

Зеленський відвідав позиції 103-ї бригади Сил тероборони

  • 04.10.2023, 12:45
  • 885

Під час робочої поїздки на Харківщину Президент України Володимир Зеленський відвідав позиції 103-ї окремої бригади Сил ТрО. Там глава держави заслухав доповідь командира 103 ОБр ТрО полковника Валерія Курка щодо оперативної обстановки у смузі відповідальності бригади та ознайомився із роботою пункту управління бригади

Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА

Володимир Зеленський подякував командуванню та особовому складу 103 ОБр ТрО за захист держави, за віддану службу, за силу духу.

«Сьогодні відбулась знакова та відповідальна подія у житті моєї бригади, адже 103 ОБр ТрО у смузі ведення бойових дій відвідав Президент України — Верховний головнокомандувач Збройних Сил України Володимир Зеленський. Після заслуховування стану справ у підрозділах бригади відбулась конструктивна розмова щодо питань, які потребують вирішення. Від свого імені та від особового складу дякую пану Президенту за теплі слова, підтримку та сприяння. Разом творимо Перемогу! Слава Україні!», — зазначив командир 103 ОБр ТрО полковник Валерій Курко.

Також Зеленський нагородив воїнів, які відзначились особливо — солдатів, сержантів, офіцерів.

Верховний головнокомандувач підписав на згадку прапор та з рук командира бригади полковника Валерія Курка прийняв у подарунок — шеврон те емблему бригади.

Схожі новини