Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В горах на Львівщині загорілась дерев’яна хата

  • 01.09.2023, 13:30
  • 923

Вночі, 1 вересня о 02:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Сколе на вул. Б. Хмельницького Стрийського району. Пожежа виникла в одноповерховій дерев’яній будівлі, розміром 10×15 м

Пожежа. Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області
Пожежа. Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

«На момент прибуття вогнеборців, дах був повністю охоплений вогнем. Існувала загроза перекидання полум’я на поруч розміщені будівлі. Пожежа супроводжувалася щільним задимленням. Крім того, з’ясувалось що в будівлі можуть бути люди. Тому, не гаючи часу вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з порятунку людей та ліквідації загоряння», — йдеться у повідомленні ДСНС.

Рятувальники вивели на свіже повітря 2 осіб та передали, для подальшого огляду, працівникам медичної служби.

О 03:33 вогнеборцям вдалось локалізувати пожежу та о 04:38 ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах на площі 100 кв. м, перекриття на площі 20 кв. м, речі домашнього вжитку на площі 10 кв. м, а також пошкоджено дах на площі 50 кв. м та перекриття на площі 50 кв.м.

Однак, пожежно-рятувальним підрозділам вдалось не допустити розповсюдження вогню та врятувати від знищення 3 господарські будівлі та 5 кіосків.

До ліквідації пожежі залучили 10 осіб та 3 одиниці спецтехніки.

Схожі новини