Передплата 2024 «Добрий господар»

Гороскоп з 28 серпня по 3 вересня 2023 року

  • 28.08.2023, 07:00
  • 5 213

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

У вівторок-середу варто зайнятися чимось но­веньким. Здивуйте оточення, будьте оригі­нальні і непередбачувані. З п’ятниці обмежте ділову активність, займіться домашніми справами. Вихідні - сприятливий час для починань у різних галузях. Спри­ятливі дні: 29 серпня. Несприятливі дні: 30 серпня.

ТЕЛЕЦЬ.

У середині тижня відмовтеся від авантюрних заходів, інакше опинитеся у програші. Друзі допомо­жуть розплутати складні ситуації. Звертайтеся до них по допомогу, не соромлячись. Наприкінці тижня збав­те звичний темп, відключіться від суєти, подивіться на себе та на інших більш об'єктивно. Сприятливі дні: 1, 3 вересня. Несприятливі дні: 29 серпня.

БЛИЗНЮКИ.

У вівторок-середу сприятливий час для навчан­ня чогось нового, оригінального. Можлива поя­ва людей, які стануть вам дуже близькі. До кінця тижня назбирається маса дрібних справ, з якими доведеть­ся добряче попрацювати. У вихідні проведіть час з не­розлучними друзями. Сприятливі дні: 29 серпня, 2, 3 вересня. Несприятливі дні: 28, 30 серпня.

РАК.

На початку тижня можете розраховувати на велику удачу. Однак не варто розслабляти­ся. Постарайтеся раціонально використовувати хо­роший період, щоб досягти успіху в улюбленій спра­ві. У ці дні настрій і самопочуття можуть виявитися не дуже веселими, але не сумуйте. Завдяки вашим осо­бистим зусиллям ви багато чого досягнете. Сприят­ливі дні: 29 серпня, 1, 2 вересня. Несприятливі дні: 3 вересня.

ЛЕВ.

З партнером по шлюбу будуйте рівноправ­ні стосунки, поважайте свободу та інтереси одне одного. Сприятливий час для заняття громад­ською діяльністю. До кінця тижня вас потягне на екс­тремальний відпочинок. Тут можна дати волю емоці­ям. Постарайтеся забути про справи, відпочивайте з задоволенням. Сприятливі дні: 3 вересня. Неспри­ятливі дні: 29 серпня.

ДІВА.

На початку тижня на вас чекають успіх у кохан­ні та удача у творчості. Будьте уважні до свого здоров’я. Робіть профілактичні процедури, дотримуй­теся режиму харчування. Наприкінці тижня постарай­теся запобігти сімейній сварці, будьте коректні і по­блажливі одне до одного. Сприятливі дні: 29 серпня, 3 вересня. Несприятливі дні: 28 серпня.

ТЕРЕЗИ.

Будьте спокійні і розважливі у вирішенні домаш­ніх проблем. Зараз хороший момент для укла­дання довгострокових творчих угод, а також для почат­ку справ, в яких ви проявитеся по-новому, несподівано для себе і оточення. У вихідні постарайтеся провести час зі своєю половинкою. Сприятливі дні: 29 серпня. Несприятливі дні: 3 вересня.

СКОРПІОН.

У середині тижня можете дозволити собі роз­слабитися. Займіться улюбленою справою, поспілкуйтеся з дітьми. Можливо, вас запросять на романтичну вечерю. У вихідні подбайте про своє здоров’я, займіться спортом, ведіть здоровий спосіб життя. Сприятливі дні: 1, 3 вересня. Несприятливі дні: 29, 30 серпня.

СТРІЛЕЦЬ.

Спілкуйтеся, зустрічайтеся з друзями, роди­чами. Ви дізнаєтеся багато цікавого. Ймовірні несподівані знайомства. У середині тижня вам дове­деться займатися кількома справами одночасно. За­нуритеся в побут з головою. Будьте обережними з по­бутовою технікою — вона може вийти з ладу! Втім, ви з усім легко впораєтеся. Сприятливі дні: 29 серпня, 2, 3 вересня. Несприятливі дні: 28, 30 серпня.

КОЗЕРІГ.

У середині тижня знайдіть можливість поспіл­куватися з близькими родичами. Вдалими бу­дуть короткотривалі відрядження. Не довіряйте чуткам і пліткам. У потрібний момент до вас надійде необхідна вам інформація. Сприятливі дні: 1 вересня. Неспри­ятливі дні: 30 серпня.

ВОДОЛІЙ.

У понеділок вам варто приділити час плану­ванню справ на найближчий час. Критично оці­ніть свої сили і можливості. Ви можете зайняти ліди­руючі позиції завдяки своїм нестандартним поглядам на проблеми і неординарним підходам до їх вирі­шення. У вихідні вас захопить вітер мандрів. Поїздка запам’ятається надовго. Сприятливі дні: 3 вересня. Несприятливі дні: немає.

РИБИ.

Наприкінці тижня вас зацікавлять психоло­гія і філософія. Поглибивши свої знання у цих науках, станете краще розуміти те, що відбу­вається навколо. У вихідні постарайтеся розум­но розпорядитися своїми матеріальними засоба­ми. Сприятливі дні: 3 вересня. Несприятливі дні: 28 серпня.

Схожі новини