Передплата 2024 ВЗ

Висушування меблів після хімчистки: живіть на максимальних швидкостях!

  • 26.07.2023, 10:21
  • 410

Наші клієнти уже давно оцінили переваги виїзної хімчистки м’яких меблів: один дзвінок у «Чистоту» — і починається магія: в обумовлений час прибувають клінери з усім необхідним та приводять до ладу улюблений диван чи крісло.

Спочатку вони обробляють його професійним пилесмоком, який витягує увесь пил та бруд до 40 см вглиб, а потім — спеціальною гіпоалергенною хімією, аби позбутися плям та сторонніх запахів. Фінальний акорд — оновлення зовнішнього вигляду засобами для кондиціонування.

Здається, усе ідеально? Так! Але ми знаємо, як зробити ще краще — висушити меблі спеціальним обладнанням.

Чому варто замовити висушування меблів після хімчистки

Щиро радимо скористатися додатковою послугою, яка дозволяє:

  • до 90% скоротити час, необхідний для повного висушування меблів — з 8 годин до 60 хв. І це вкрай важливо, якщо ви чекаєте гостей, плануєте здати квартиру в оренду чи продати виріб. А ще улюбленого кота не потрібно зганяти з його улюбленого крісла :);
  • звести до нуля ризик того, що через тривалий вплив вологи з’явиться пліснява, грибок чи якийсь неприємний запах;
  • продовжити термін експлуатації меблів. Навіть водостійкі матеріали для меблів розраховані на те, щоб витримати пролиту склянку води, а не години висушування. Ще може пошкодити виріб. Тож якщо маєте улюблен софу, яка дісталась від бабусі - не варто ризикувати сімейним раритетом!
  • у повній мірі оцінити якість хімчистки. Лише на сухих меблях ви побачите, чи зникли плями, чи освіжився колір та текстура тканини і т.д. Приймайте роботу клінерів з впевненістю!

Скільки коштує висушування меблів після хімчистки?

Цінуємо не лише ваш час, а й гроші: висушування коштує 50% від вартості самої хімчистки.

Хімчистка диванів Львів від «Чистоти» з подальшим висушуванням — надійний спосіб надати своїй оселі ще більше затишку та комфорту. Нехай у вашому домі буде багато щирих посмішок та міцних обіймів, а хатні клопоти доручіть професіоналам.