Передплата 2024 «Добра кухня»

Черговий успіх: КН РІЕЛ ввела в експлуатацію усю сьому чергу ЖК «Велика Британія»

  • 06.07.2023, 09:30
  • 1 154

Ще плюс 10 249 м2 житлової площі в двох будинках ЖК «Велика Британія», або 216 новеньких квартир, які незабаром отримають своїх власників.

ЖК «Велика Британія»
ЖК «Велика Британія»

КН РІЕЛ отримала сертифікат готовності до експлуатації на всю сьому чергу ЖК «Велика Британія», що у Львові.

«Попри обставини, наша команда продовжує ефективно працювати, виконуючи усі взяті перед інвесторами зобов’язання. Сьома черга «Великої Британії» — чудовий цьому доказ, — розповідає Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник. — Загалом, цей ЖК дуже вдалий — тут чудова локація, гарна інфраструктура, тому й продані всі квартири. Тож ми прийняли рішення, що збудуємо ще одну, восьму, чергу «Великої Британії. Дякую нашим клієнтам за довіру».

Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник
Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник

Варто зазначити, що з початку повномасштабної агресії РІЕЛ одним із перших забудовників відновив свою діяльність спочатку у Львові, а потім у Києві, та продовжує добудову розпочатих раніше проєктів. І це вже 11 об'єкт, який девелопер завершив і отримав сертифікат готовності.

Житловий комплекс «Велика Британія» — це житло комфорт-класу в центрі Львова, на вул. Тараса Шевченка, 17. У безпосередній близькості від новобудови розташувалися дитячі майданчики, торгівельний центр, паркінг, фітнес-центри та зупинки громадського транспорту. Особливостями помешкань є панорамні вікна з видом на старий Львів та планування з дворівневими апартаментами.

Схожі новини