Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Магнітні бурі на 5−11 червня 2023 року

За прогнозами учених Центру передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США, прийдешній тиждень не вельми турбуватиме геомагнітним впливом

Лише 5 і 7 червня переважно метеочутливі особи можуть відчу­ти вплив 3-бальних коливань слабкого геомагнітного збурення. Після цього аж 10 червня слід бути готовими до стрибка геомагнітної актив­ності до середнього рівня (4 бали). Вплив цих коливань можуть відчути не лише метеочутливі люди, а й особи із вродженими та набутими па­тологіями і вадами здоров’я, похилого віку, а й певний відсоток цілко­вито здорових людей.

Готуючись до проявів магнітних збурень, збільшіть кількість рідини, що споживаєте, — чистої води або трав’яного чаю, а алкоголь, як і жир­ну їжу, виключіть з раціону. Висипайтесь, уникайте стресу, на випадок загострення хронічних захворювань тримайте під рукою домашню ап­течку. Одне слово, будьте обережні та дбайливо ставтеся до свого ор­ганізму, дотримуйтесь здорового способу життя та порад лікарів, щоб примхи космічної погоди не завдали вам шкоди.

Схожі новини