Передплата 2024 «Добра кухня»

пригожин розпочав «власну боротьбу» проти путіна, — аналітики

  • 29.05.2023, 13:45
  • 720

Власник ПВК «Вагнер» євген пригожин налаштований проти президента рф володимира путіна через неотриману нагороду «за захоплення Бахмута»

євген пригожин. Фото із мережі
євген пригожин. Фото із мережі

Відомо, що пригожин знову підірвав авторитет і режим російського президента володимира путіна, заявивши про заборону державними росЗМІ публікувати будь-які дискусії про ПВК «Вагнер».

На його, «неназвані російські чиновники лише виграють від такої цензури найближчим часом, від 1 до 3 місяців, перш ніж народ почне чинити опір і ненавидіти бюрократів».

«Посадовці росії мали б змогу насолоджуватися своєю історичною здатністю цензурувати російське суспільство, якби рф не вторглася в Україну», — додав очільник ПВК.

Фахівці зазначили, що, ймовірно, пригожин проти путіна тому, що глава кремля не виплатив йому обіцяну винагороду «за захоплення Бахмута».

Також у звіті є інформація про заяву пригожина щодо продовження російської операції у Бахмуті до 5 червня.

28 травня він повідомив про те, що виведення бойовиків «Вагнер» з міста може тривати ще кілька днів, оскільки найманці не встигнуть передати всю техніку у належному стані до 1 червня.

Водночас, за даними аналітиків, темпи російських операцій навколо Бахмута є помітно низькими, що дозволяє українським силам розпочати «новий етап операцій навколо міста, якщо вони цього захочуть».

Схожі новини