Передплата 2024 ВЗ

Після зустрічі із путіним лукашенка госпіталізували у критичному стані

  • 28.05.2023, 09:15
  • 764

Самопроголошеного президента білорусі олександра лукашенка після зустрічі з президентом рф володимиром путіним шпиталізували у Центральну клінічну лікарню москви у критичному стані

володимир путін та олександр Лукашенко. Фото із мережі
володимир путін та олександр Лукашенко. Фото із мережі

Про це повідомив білоруський опозиціонер Валерій Цепкало.

Він зазначив: «За наявною у нас інформацією, яка потребує додаткового підтвердження, лукашенка після зустрічі із путіним за зачиненими дверима терміново шпиталізували у Центральну клінічну лікарню москви, де зараз він і перебуває. На повернення його зі стану, оціненого лікарями як критичний, були спрямовані найкращі фахівці. Було промивання крові, стан лукашенка визнано не транспортабельним.

Організовані заходи порятунку білоруського диктатора мали на меті унеможливити спекуляції про можливу участь кремля у його отруєнні. Не має значення, повернеться він до робочого стану чи ні, лікарі попереджають про можливе повторення рецидивів".

Пізніше Цепкало додав, що була спроба пояснити перебування лукашенка у ЦКЛ управління справами президента рф медичним обстеженням.

«Поява такої версії цілком природна, як спроба приховати реальний стан пацієнта, який, як і раніше, залишається важким. Попередні випадки здоров’я, що похитнулося, так само намагалися замовчати. Так і в цьому випадку, щоб не викликати підозри, його літак навіть відправили у мінськ», — дрдав опозиціонер.

Схожі новини