Передплата 2024 ВЗ

Команда фонду «Все для перемоги» повернулася з Бахмуту: доставили дрони та оптичні приціли

  • 10.05.2023, 14:54
  • 620

На початку повномасштабного вторгнення росії в Україну було створено один з найпотужніших фондів країни — «Все для перемоги».

Його робота триває вже майже п’ятнадцять місяців, не припиняючись ні на день. Фонд співпрацює з українськими та міжнародними партнерами, серед яких і найвідоміший в Естонії фонд MTÜ Slava Ukraini.

Днями команда фонду «Все для перемоги» повернулася з Бахмуту, куди вони доставили автомобілі, 18 тепловізійних оптичних прицілів та 120 глушників на суму більше 2,5 мільйонів гривень для потреб спецпризначенців.

Загалом же з початку повномасштабної війни за участю фонду «Все для перемоги» було придбано та передано безпосередньо в зону бойових дій понад 340 автомобілів, більше 350 дронів та більше 50 тепловізорів та прицілів, понад 100 глушників та більше 100 генераторів. У тому числі, форму для військових на суму понад 1 мільйонів євро та товарів медичного призначення на суму більше 3 мільйонів євро. Адже головна частина роботи фонду — забезпечення необхідним українських військових.

— «Наші хлопці на передовій — це герої, які щомиті ризикують всім заради нашого життя, спокою і свободи», — зауважив засновник та директор Благодійного фонду «Все для перемоги» Геннадій Васьків. — «Кожен військовий виборює право на вільне життя українців, сплачуючи величезну ціну».

Окрім цього, команда фонду «Все для перемоги» постійно виїжджає з гуманітарними місіями до населених пунктів, що знаходяться поруч з лінією розмежування. Наприкінці квітня 2023 року фонд передав базові побутові речі (ковдри, подушки, ліхтарі, свічки, сірники) мешканцям Харківській області: міста Ізюм, селищ Морозівка, Веселе, Слабунівка, Вишневе. Загалом, за організаційної підтримки фонду вже передано 22 600 наборів продуктів, засобів гігієни та речей першої необхідності.

 — «Наше завдання — забезпечення технічних, медичних та харчових потреб українських бійців, що воюють на передовій, а також цивільних мешканців на деокупованих територіях», — каже Геннадій Васьків. — «Подяка наших військових, емоції простих людей — це те, що змушує нас продовжувати рухатись далі, приїжджати на передову та наближувати Перемогу!».

Схожі новини