Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гороскоп з 8 по 14 травня 2023 року

  • 08.05.2023, 07:00
  • 4 738

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Настрій і основні завдання тижня задасть Мі­сяць. Він вплине на все, що пов’язане з кар'єрою, професійним і суспільним становищем, і, судячи з усього, цього тижня на вас чекає шалений успіх! Чекайте визнання своєї праці, стрімкого розви­тку справ, над якими працюєте, прориву в питаннях, які досі пробуксовували.

ТЕЛЕЦЬ.

Цей тиждень обіцяє вам несподівану діло­ву поїздку в інше місто або навіть за кордон. Взагалі, контакти з колегами і партнерами здале­ку стануть актуальною темою тижня. Не виключено, що організація, в якій ви працюєте, почне розши­рювати територію розповсюдження своєї продукції або надання послуг — і саме на вас буде покладено обов’язок «промацувати ґрунт». З цим завданням ви впораєтеся блискуче.

БЛИЗНЮКИ.

Усе вказує на те, що цього тижня вам належить поставити крапку в якійсь важливій справі, з чи­мось розлучитися, щоб впустити у своє життя щось нове. Так, у першій половині травня ви можете завер­шити проєкт, над яким давно працювали, або зважи­тися на зміну діяльності. Зірки обіцяють вам хороший старт.

РАК.

Після 8 травня щось таке станеться, що змусить вас переглянути свої погляди на себе. Можли­во, зараз ви усвідомлюєте, що займаєтеся не тим, до чого насправді лежить душа, і зрозумієте, в якому на­прямку рухатися далі. Варто ризикнути!

ЛЕВ.

Повертатися після свят до роботи непросто, але тільки не вам! Поки інші будуть повільно розкачуватися, намагаючись звикнути до колишньо­го ритму, ви будете сповнені сил та ентузіазму! Робо­та у ваших руках цього тижня буде «горіти». Але навіть якщо ви почуваєтеся бадьорими, не беріться за вико­нання відразу декількох складних завдань.

ДІВА.

Цікавий тиждень буде у вас. Більшу його час­тину проведете, організовуючи розваги, весе­лощі та ігри. Активним, позитивним, легким на підйом, вам зараз буде непросто всидіти в кабінеті - захочеть­ся руху, переміщення. Добре, якщо з’явиться можли­вість відвідати семінари, майстер-класи, взяти участь у конференції, — це те, що вам потрібно.

ТЕРЕЗИ.

У першій половині травня будете пожинати пло­ди своєї праці. Якусь важливу справу завершите цього тижня, що дозволить вам зітхнути з полегшен­ням. Не виключено також, що доведеться поставити крапку у роботі - деякі представники знака вирішать змінити посаду або сферу діяльності. Це сприятливий час для переходу на іншу роботу, проте іти в нікуди не варто — спершу пошукайте благодатний ґрунт і пере­конайтеся, що вас візьмуть.

СКОРПІОН.

Активний, насичений подіями тиждень чекає на вас. Зірки переконують, що вам доведеться ба­гато переміщатися (можливі поїздки, як на короткі, так і на далекі відстані), заводити нові знайомства, часто зустрічатися зі «старими» діловими партнерами.

СТРІЛЕЦЬ.

Планети створять прекрасні умови для заро­бляння грошей. Зараз перед вами відкривають­ся можливості поліпшити своє матеріальне станови­ще. Способів може бути кілька. Деякі Стрільці вирішать розпочати власну справу — попит на їхню продукцію або послуги буде високим. Перед іншими представни­ками знака з’явиться перспектива змінити посаду на більш високу з відповідним збільшенням зарплати.

КОЗЕРІГ.

Амбіцій цього тижня вам не позичати! І пра­вильно зробите. Не будьте скромними: ваш професіоналізм повинен бути оцінений високо. Прав­да, приготуйтеся, що не всім ваша позиція буде до вподоби. Ну і що з того, що вас вважатимуть вискоч­кою? Ви ж знаєте, що це не так! Отож дійте і не зважай­те на чиюсь думку.

ВОДОЛІЙ.

Цього тижня вам захочеться усамітнитися, схо­ватися від колег і партнерів. Це нормально. Від виступів на публіці варто відмовитися — вас можуть не зрозуміти, або й не почути. Краще все добре сплану­вати на самоті, а через певний час видати таке, про що потім не пошкодуєте.

РИБИ.

Тиждень сприятливий для будь-якої колективної діяльності. Якщо раніше з колегами або партне­рами виникали суперечки, то в цей період вдасться ді­йти спільної думки. На товаришів по службі зараз мо­жете розраховувати в усьому. Якщо знадобиться, вони підтримають вас у розмові з керівництвом, і разом з вами будуть обстоювати ваші ініціативи.

Схожі новини