Передплата 2024 ВЗ

Прийшов у гості до сусіда, розпивав з ним алкоголь, а тоді поранив ножем

  • 06.03.2023, 11:20
  • 614

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який спричинив ножове поранення сусіду. За скоєне затриманому, 42-річному місцевому мешканцю, загрожує покарання — до восьми років позбавлення волі

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області

5 березня, близько 20.00, до поліції надійшло повідомлення про те, що мешканець одного з сіл Яворівського району отримав ножове поранення.
На місці події працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники Яворівського районного відділу поліції. Поліцейські встановили особу потерпілого, 41-річного місцевого мешканця. Його госпіталізували у лікарню.

Також встановлено, що того вечора потерпілий прийшов у гості до сусіда. Під час розпивання спиртних напоїв у нього виник конфлікт із господарем, у ході якого 42-річний зловмисник завдав йому удару ножем у груди.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.
Досудове розслідування триває.

Схожі новини