Передплата 2024 «Добра кухня»

Резніков може піти з Міноборони, — УП

  • 05.02.2023, 13:15
  • 914

Наступного тижня український міністр оборони Олексій Резніков може піти із посади. Новим очільником відомства стане, найімовірніше, чинний глава ГУР Кирило Буданов

Глава Міноборони України Олексій Резніков. Фото із мережі
Глава Міноборони України Олексій Резніков. Фото із мережі

Про це повідомили джерела видання «Українська правда».

Відтак, наразі команда президента роздумує, куди перевести Резнікова, адже «ні в кого в ОПУ немає сумнівів, що він повинен залишитися у команді».

Як варіант ймовірно, що Резніков стане новим міністром юстиції. За даними УП, чинного міністра Дениса Малюську можуть відправити послом в одну із європейських країн.

Тим часом керівну посаду у Міноборони, можливо, отримає Кирило Буданов. Він уже шукає собі заміну в ГУР.

«Кирилу дуже важко йти з ГУР, він не хоче в МО, бо розуміє, що це величезна бюрократична машина. Але роздумувати часу вже особливо немає» — пояснило джерело серед силовиків.

В інтерв'ю УП, яке опублікують незабаром, міністр оборони прокоментував можливість свого звільнення на запитання: «чи це останнє його інтерв'ю на цій посаді».

«У мене жодних розмов, що я маю припинити діяльність на цій посаді, не відбувалося. Я повторюю свою відповідь іншим ЗМІ: «Кожен чиновник повинен усвідомлювати, що на своїй посаді він не на все життя. Він має почати етап і завершити його.

Тому я готовий до будь-якого розвитку подій. За те, що зробив, мені не соромно аж ніяк. Мені точно буде, що показати, що я зробив. А все решта — подивимося. Але кожен раз після того, як спілкуюся з УП — дійсно щось відбувається, це цікавий символ", — зауважив він.

Схожі новини