Передплата 2024 «Добрий господар»

Боротьба із внутрішнім ворогом: в СБУ пояснили масові обшуки у посадовців

  • 01.02.2023, 17:15
  • 812

У Службі безпеки України заявили, що оперативно-слідчі заходи, які силовики здійснюють 1 лютого, скеровані на боротьбу із внутрішнім ворогом

Очільник СБУ Василь Малюк. Фото СБУ
Очільник СБУ Василь Малюк. Фото СБУ

Про це повідомив очільник СБУ Василь Малюк.

Відтак, йдеться про відпрацювання осіб, які своїми діями шкодять безпеці держави у різних галузях: зрадників України і агентів російських спецслужб; представників організованої злочинності; посадовців, чиновників і корупціонерів, які підривають економіку країни і стабільне функціонування оборонно-промислового комплексу тощо.

Тому у межах відкритих проваджень 1 лютого у різних регіонах України відбуваються десятки обшуків і вручення підозр фігурантам справ.

СБУ обіцяє поступово інформувати суспільство про результати слідчих дій.

«Ми виконуємо завдання президента України Володимира Зеленського і синхронно завдаємо глобального удару по внутрішньому ворогу.

І яскраве свідчення цьому — масові обшуки, вручення підозр та затримання зловмисників різного калібру. Це тільки перший етап тієї комплексної і системної роботи, яку вже здійснює Служба безпеки. І ми не плануємо зупинятися! Кожен злочинець, який має зухвалість шкодити Україні, особливо — в умовах війни, повинен чітко усвідомити — ми вдягнемо кайданки йому на руки. СБУ докладе до цього максимум зусиль", — наголосив Малюк.

Схожі новини