Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Білл Гейтс закликав світ готуватися до страшної пандемії

  • 27.01.2023, 20:30
  • 2 318

Американський підприємець Білл Гейтс попередив світових лідерів про нову пандемію у світі, що буде гіршою, ніж COVID-19

Білл Гейтс. Фото із мережі
Білл Гейтс. Фото із мережі

Він заявив, що нова пандемія буде «антропогенною і більш жорсткою, ніж Covid-19». Гейтс вважає, що світ повинен заздалегідь бути готовим до нових викликів, а також «дуже уважно прислухатися до його порад і буквально дотримуватися його інструкцій, інакше відбудеться економічна бійня в небачених раніше масштабах».

Він також зауважив, що до пандемії коронавірусу світ зовсім не був готовий і «витратив понад 10 трлн доларів», тож варто не допустити подібного і на цей раз. Підприємець закликає світових політичних діячів забути про свої суперечки і разом підготуватися до нових небезпечних викликів, спричинених новим великим вірусом.

«Ми маємо кожні п’ять років здійснювати комплексні заходи як на державному, так і на регіональному рівнях готовності до пандемії, і вам потрібна глобальна група. Єдине, що все ще висить на волосині, це те, що у нас буде глобальний потенціал, і на регіональному та державному рівнях це означатиме, що коли виникає загроза інфекційного захворювання, ми будемо діяти таким чином, щоб вона не переходила на Світовий рівень», — наголосив Гейтс.

Схожі новини