Передплата 2024 «Добра кухня»

«Продовжимо тримати інформаційний фронт і підтримувати наших воїнів»

  • 10.01.2023, 16:00
  • 644

Український воєнний журналіст-телевізійник Михайло Шарков передав у подарунок НСЖУ державний прапор із підписами та побажаннями українських бійців з передової

Фото НСЖУ
Фото НСЖУ

«Журналісти важливі!» — написали на прапорі бійці гасло НСЖУ.

— Я щойно приїхав із фронту. Воїни, які захищають нашу землю, передали подарунок Національній спілці журналістів України. Це наш державний прапор, на якому є побажання і підписи воїнів «Карпатської Січі», 95-го батальйону та інших хлопців і дівчат, які тримають напрямок Лиман-Бахмут, — сказав Михайло Шарков, вручаючи прапор очільникові НСЖУ Сергію Томіленку. — Серед авторів привітань — і керівники розвідки, і медики, і багато хто ще. Вони розписалися і побажали, щоб ми тримали свій, інформаційний, фронт.

Голова НСЖУ Сергій Томіленко наголосив, що цей прапор стане цінною реліквією Національної спілки журналістів, його шанобливо зберігатимуть у центральному офісі Спілки.

— Це дуже цінний подарунок, тому що це — визнання захисниками України наших зусиль, — сказав очільник НСЖУ. — Дуже зворушливо, що вони розуміють значення інформаційного фронту. Ми продовжимо тримати цей фронт і всіма зусиллями підтримувати наших воїнів із Сил оборони України.

Схожі новини