Передплата 2024 «Добра кухня»

Пограбував чоловіка на вокзалі: зловмисника затримали

  • 03.01.2023, 12:15
  • 725

2 січня правоохоронці отримали повідомлення від 55-річного мешканця одного з сіл Червоноградського району про те, що його пограбували на площі Двірцевій у Львові

Фото поліції
Фото поліції

На місце події виїхали слідчо-оперативна група та інші співробітники відділу поліції № 1 Львівського районного управління поліції № 2. Як з`ясували правоохоронці, зловмисник, 17-річний мешканець Закарпатської області, побив чоловіка та забрав його сумку, в якій були гроші, банківська картка та мобільний телефон. Після цього хлопець утік.

Під час оперативно-розшукових заходів та вивчення записів з камер відеоспостереження оперативники кримінальної поліції встановили місцеперебування зловмисника та затримали його у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази у затриманого вилучили.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі від семи до десяти років.

Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Схожі новини