Передплата 2024 ВЗ

На фронті під Бахмутом загинув український режисер

  • 24.12.2022, 17:15
  • 914

Відомий український режисер Олег Бобало загинув на війні під Бахмутом

Фото - kinomarshrut
Фото - kinomarshrut

Про це повідомив друг і колега режисера Євген Лавренчук.

Він залишив щемливий пост у Facebook, в якому згадав, як вони з Олегом разом росли, виступали у львівському молодіжному театрі та безліч інших приємних спогадів.

«Щойно стало відомо, що під Бахмутом загинув мій колега та приятель, режисер Олег Бобало. Олега Бобало більше нема. Перед очима пронеслися миттєвості дитинства, спільні зустрічі Нових років, час, коли ми разом виступали у львівському молодіжному театрі „Дебют“, а потім, й в театрі Бориса Озерова. Я не знаю, що ще написати. Не знаю, які слова підібрати для жінки Анни, для його мами — тьоті Іри, для брата Жені, для родини, для тих, хто його любив. Зроблю все, щоб донести це до світової спільноти. Світ має знати. Та вічно пам’ятати», — написав Лавренчук.

Водночас Євген звернувся до небайдужих та прихильників творчості Бобало з проханням підтримати його родину у такий непростий час. Лавренчук залишив номер картки для допомоги: 5 363 542 090 735 979.

Зазначимо, що 2021 року Олег Бобало зняв фільм «Українське кіно: Становлення». З початком повномасштабного вторгнення рф до України режисер не роздумуючи пішов воювати та захищати рідну країну від окупаційних військ.

Схожі новини