Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Хочемо, щоб у дитячих спогадах маленьких українців, які переживають війну, лишилося більше приємних моментів»

  • 23.12.2022, 09:42
  • 497

Дві тисячі святкових наборів передадуть дітям з різних міст України, які через війну втратили власні домівки і вимушені жити в шелтерах

Тисячі «Святобоксів»: Марина Порошенко і «Солідарна молодь» відправили подарунки дітям, які втратили домівки через війну

Про це повідомила Голова постійної комісії Київради з питань охорони здоров’я та соціальної політики Марина Порошенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Традиційний щорічний благодійний проєкт «СвятоBox» цього разу має особливих адресатів — дітей зі Сходу України.

«Вже традиційно перед Різдвом та Новим Роком разом з ГО „Солідарна Молодь“ ми збираємо чарівні СвятоBox. Цього року ці подарунки наша молодіжка передасть дітям, які через війну втратили власні домівки, і тому вимушені жити в шелтерах. Це будуть 2000 прекрасних святкових наборів, які поїдуть в Херсон, Дніпро, Соледар, Покровськ та багато інших міст України», — написала Марина Порошенко. У святкових коробках-сюрпризах — іграшки, книжки, приладдя для творчості.

У кожну коробку традиційно кладуть солодкий подарунок від Фонду Порошенка. Цього року молодіжка долучила до проєкту міжнародних та всеукраїнських партнерів, і загалом на проєкт «СвятоBOX» було зібрано 851 457 гривень.

«Ми хочемо, щоб у дитячих спогадах маленьких українців, які переживають війну, лишилося більше приємних моментів, тепла єднання та прикладів допомоги одне одному», — зазначає Марина Порошенко.

«Рашисти позбавили українських дітей домівок, забирають у них світло і тепло, а ми підтримуємо, допомагаємо і робимо все можливе, аби свято прийшло до кожного з них», — додає Марина Порошенко.

За словами Марини Порошенко, навіть якщо зараз українці не мають достатньо тепла в своїх оселях, вони мають вдосталь тепла сердець і вміють ним ділитися. «Тож нехай прийдешній рік стане для нас переможним, і кожна українська дитина повернеться до рідного дому», — наголосила лідерка «Європейської Солідарності» в Київраді.

Схожі новини