Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Перші 5 тисяч комплектів зимової форми вже йдуть на фронт

  • 26.11.2022, 12:30
  • 751

Петро Порошенко повідомив про закупівлю великої партії зимової форми, яку на прохання військових готують для передачі на фронт

Перші 5 тисяч комплектів вже готові до відправки — показує п’ятий президент. Разом з формою на передову передадуть каремати і генератори. Також для військових замовили партію спеціальних хімічних грілок для рук та зимового взуття.

«До нас звернулися з проханням надати зимову форму. Ми підставимо плече Збройним Силам і Міноборони. Ми розмістили замовлення на 50 тисяч комплектів форми — відповідно до заявок, які ми отримали протягом останніх трьох тижнів», — повідомив Петро Порошенко.

Він показує зразки одягу: «Це — штани, це — фліски. Подивіться якість цих штанів: 3 години вони були у воді, не намокли, для зими — найкраща позиція. І вже через декілька годин представники регіональних відділень „Справи Громад“, „Братів по Зброї“, Благодійного фонду будуть відвантажувати це в регіони», — говорить Порошенко.

«Тут є 5 тисяч карематів, які будуть зараз починати відвантажувати в регіони. Ми додатково все, що на ринку змогли знайти по генераторах, теж відправляємо. Бо сьогодні це як повітря, яке ми маємо забезпечити для того, щоб і українські цивільні, і в першу чергу українські військові відчували, що ми про це піклуємося», — пояснює Петро Порошенко.

«Я дуже сподіваюся, що до кінця наступного тижня ми привеземо величезну партію підігріву — хімічних комплектів і для рук, і для того щоб вставляти у берці - щоб зігріти наших воїнів. Доєднуйтеся, разом ми будемо набагато ефективніші», — закликав Петро Порошенко.

Схожі новини