Передплата 2024 «Добра кухня»

Російський режим необхідно ізолювати: заява

  • 24.11.2022, 11:10
  • 702

Петро Порошенко закликав до повної ізоляції російського режиму

Петро Порошенко. Фото із сайту "Європейської Солідарності"
Петро Порошенко. Фото із сайту "Європейської Солідарності"

Не встиг Європарламент проголосувати за визнання кремлівського режиму терористичним, як росія негайно підтвердила свій статус терориста N1 у світі. Про це пише у Facebook Петро Порошенко.

«У безсилій злобі москва вкотре розписується в тому, що геть нічого не може зробити ані з Україною, ані з нашим героїчним спротивом, ані з міжнародною єдністю та солідарністю. Без світла, тепла або води можна потерпіти і день, і тиждень. Однак, без свободи та незалежності — це не життя. Однак, рабам, що населяють територію по той бік „поребрика“, цього не збагнути», — зазначив п’ятий президент.

«Ще більше зброї Україні, якісне посилення системи ППО, аби контролювати небо. Надання нам зброї середньої і далекої дальності дії, аби знищувати російські збройні арсенали та логістичні центри. Антиросійські санкції, включно з тотальним ембарго. Визнання росії державою-терористом. Повна міжнародна ізоляція злочинного режиму — такою має бути відповідь колективного Заходу», — переконаний Порошенко.

«А за нами діло не стане. Наші ЗСУ виженуть загарбників, покарають за кожен злочин, за кожну ракету, снаряд чи кулю, за кожне життя. Ми — вистоїмо і переможемо», — наголосив Петро Порошенко.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень