Передплата 2024 «Добрий господар»

ЗСУ — найкращі переговорники із путіним, — Порошенко

  • 20.11.2022, 18:25
  • 856

Порошенко на Міжнародному безпековому форумі у Галіфаксі заявив, що найкращими, найефективнішими переговорниками з путіним є Збройні сили України

Фото зі сайту «Європейської Солідарності»
Фото зі сайту «Європейської Солідарності»

Учасники Форуму відреагували на ці слова оплесками. Порошенко закликав не довіряти путіну, який ніколи не дотримується міжнародних зобов’язань і договорів. П’ятий Президент наголосив: путін розуміє тільки силу.

«Не вірте путіну. путін розуміє тільки одне — силу. Як ми можемо досягти миру? Ви говорили про процес переговорів. Я повністю підтримую і погоджуюсь. Без цього неможливо. А коли ми можемо розпочати переговори? Вони вже тривають. І у нас є дуже хороші переговорники. Чи ви знаєте, як вони називаються? Це — Збройні сили України», — заявив Порошенко.

«путін був проти виводу своїх військ з Київської області. Ми мали дуже успішні переговори — і викинули війська путіна з Київської області. Також після цього — з Чернігівської області, з Сумської області. Після цього ми реалізували дуже успішний раунд переговорів і викинули путінські війська з Харківської області. А ще пізніше — з Херсонської області. 20% території через такі переговори були повернені в Україну. Які ще переговори ви шукаєте?», — зазначив Порошенко.

«Українці - це той щит, який захищає світ від російської агресії і маніяка путіна», — сказав Петро Порошенко. Він подякував усім українським військовим, солдатам і офіцерам, які здивували світ своєю стійкістю та мужністю.

Схожі новини