Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Окупанти у Маріуполі готують чергові «зачистки», — радник мера

  • 20.11.2022, 13:45
  • 814

росіяни планують нову хвилю «зачисток», щоб придушити місцевий спротив

Фото знищеного Маріуполя із соцмереж Петра Андрющенка
Фото знищеного Маріуполя із соцмереж Петра Андрющенка

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«У Маріуполі розпочнеться нова хвиля «зачисток» за вказівкою дениса пушиліна (ватажок бойовиків «ДНР» ) задля придушення громадського невдоволення.

Причиною стала колективна скарга, яка надійшла на ім'я сабліна (депутат держдуми рф дмитро саблін, який є «куратором» Маріуполя). Збір підписів організувала власниця одного з телеграм-каналів в Маріуполі - маріупольчанка Світлана Доценко, і звернення швидко набуло резонансу", — написав він у соцмережах.

Андрющенко зазначив, що причиною скарги стало те, що загарбники раніше обіцяли маріупольцям надати нові квартири як компенсацію за втрачене житло, але отримати помешкання місцеві мешканці не можуть.

Радник мера додав, що у Маріуполі будують нові будинки, але надавати їх мешканцям не планують — туди заселятимуть росіян. Уже зараз, за його словами, окупанти завезли у місто майже 30 тисяч цивільних громадян рф.

Андрющенко наголосив, що після написання скарги пушилін мав наради з цивільними окупантами і з «силовим блоком», і видав наказ «придушити це неподобство».

Наразі окупанти шукають авторів та підписантів скарги.

Схожі новини