Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Кухар путіна»: як пригожин в «інтернет-військах» опинився

  • 01.11.2022, 02:30
  • 673

30 жовтня засновник ПВК «Вагнера» вирішив розібратися з інфополем і почав вимагати блокування YouTube

Господар зграї особистих головорізів, яка стала повноцінною армією з артилерією, танками, штурмовиками та навіть авіацією, направив до генпрокуратури рф заяву, в якій стверджує, що «ведеться інформаційна війна, яка спрямована на очорнення образу росії в очах користувачів».

Насправді, те, що король найманців загрався навіть більше ніж кадиров, розуміють вже й у москві. Якщо «дон» давній головний біль, то «кухар путіна» — новий.

Напарників у пригожина поки що небагато — кадиров, який публічно вихваляється, що зняв з посади генерала лапіна, про що принизливо мовчить мо рф, та декілька «воєнкорів», які навіть не приховують того, що їх фінансує «Дорогий БРАТ!».

«Кухар путіна» прийняв цю роль і тепер грає її відкрито і вже з публічним задоволенням. пригожин тепер робитиме все, щоб закріпити по-справжньому свій образ людини з найближчого оточення путіна.

Ще деякий час йому вдасться задурити голову. Але недовго. Його, колись така «високопрофесійна ПВК», завдячуючи ЗСУ, вже комплектується зеками і через білборди. Далі буде.

Детальніше — у новому дайджесті Центру стратегічних комунікацій.

Схожі новини