Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Каліфорнії в ДТП загинув популярний комедійний актор

  • 25.10.2022, 11:15
  • 2 192

У Голлівуді Леслі Джордан потрапив в ДТП. Автомобіль, в якому їхав комедійний актор, на великій швидкості врізався в стіну

Володарю премії «Еммі» за роль Лонні Гарра в «Гарячих серцях», Беверлі Леслі у «Віллі і Грейс», а також Філа в «Клич мене Кет» було 67 років. Загибель актора підтвердив його агент Девід Шауль, повідомляє USA TODAY.

«Світ безперечно став набагато темнішим без любові та світла Леслі Джордана. Він був не лише мегаталантом і радістю для роботи, але й надав емоційний притулок нації в один із її найважчих часів. Те, чого йому не вистачало в зрості, він компенсував щедрістю і величчю як син, брат, художник, комік, партнер і людина. Знання того, що він залишив світ у розпал свого професійного та особистого життя, — єдина втіха, яку можна отримати сьогодні», — прокоментував агент артиста.

У ДТП загинув комедійний актор Леслі Джордан: йому було 67 років
Поліцейське управління Лос-Анджелеса підтвердило, що в Голлівуді близько 9:30 ранку сталася ДТП зі смертельними наслідками, але спочатку не встановило особу учасника. За словами офіцера поліції Воррена Мура, інцидент був пов’язаний із зіткненням машини зі стіною.

Колеги та шанувальники Леслі Джордана оплакують покійного актора, залишаючи в соцмережах теплі слова на його адресу.

Зазначимо, кінокар'єра Джордана, зріст якого не перевищував 150 см, розпочалася 1988 року. Він встиг зіграти у понад 40 кінопроєктах. Був найбільш відомий за ролями в серіалах «Американська історія жахів» і «Вілл та Грейс». Крім того, актор був відкритим геєм та активістом боротьби зі СНІДом.

Схожі новини