Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Від аденоми — гарбузове насіння та перепелині яйця

Поради від «Доброго здоров’я»

  • Серед доступних за своїм складом рецептів є настій вербени лікарської, споришу. Змішати в од­накових кількостях подрібнені рос­лини, 1 ч. л. суміші залити склянкою окропу, настояти 5 хв, пити невели­кими ковтками протягом дня. Крім того, бажано з'їдати на день 100 г сирого гарбузового насіння, тому що все, пов’язане з передміхуро­вою залозою, має прямий зв’язок із підшлунковою. Якщо підшлунко­ва залоза не засвоює цинк, то від того страждають і передміхурова залоза, й нирки. Гарбузове насіння якраз і забезпечує надходження цинку в організм.
  • Для оздоровлення передмі­хурової залози можна скориста­тися ягодами ялівцю. Для цього 100 г сухих ягід перемолоти на млинку для кави й о 15-й, коли задіюється меридіан сечово­го міхура, який безпосередньо пов’язаний із передміхуровою за­лозою, випити 0,5 ч. л. порошку з 5 краплями аптечного уролесану.
  • І ще є такий цікавий народ­ний метод від аденоми передмі­хурової залози. Щодня в другій половині, можна після обіду, про­тягом тривалого часу (мінімум 3 тижні) потрібно з'їдати 3−5 кру­то зварених перепелиних яєць. Причому всередину, в жовток, хоча б трьох із них запхнути по горошині чорного перцю. Цей за­сіб чинить гарну зігрівальну дію на нирки та всю сечостатеву сис­тему, зокрема на передміхурову залозу, посилюючи в них крово­обіг і сприяючи усуненню застій­них явищ.

Схожі новини