Передплата 2024 ВЗ

Українські захисники завдають потужних ударів і нищать ворожу техніку. Головне зі зведення Генштабу ЗСУ

  • 14.10.2022, 18:30
  • 614

Внаслідок ворожих атак постраждали інфраструктура та мирні громадяни населених пунктів Костянтинівка, Чумаки, Лебединське, Запоріжжя, Давидів Брід, Мирне та Очаків

— За поточну добу окупанти завдали 3 ракетних та 10 авіаційних ударів, здійснили до 10 обстрілів з РСЗВ.

— Керівництво білорусі продовжує надавати допомогу рф. Черговий ешелон з озброєнням, військовою технікою та боєприпасами прибув з Гомеля на тимчасово окуповану територію АР Крим.

— У Криму окупаційна влада видала наказ, в якому визначила порядок евакуації музеїв — є плани внутрішньої (в межах окупованого регіону) та зовнішньої (на територію рф) евакуації.

— У результаті ефективних дій ЗСУ в районах Хлібодарівки (Донеччина), Токмака (Запоріжжя) та Токарівки (Херсонщина) окупанти втратили до 150 осіб загиблими та близько 100 — пораненими. Також знищено 3 комплекси С-300 та до 10 одиниць іншого озброєння та військової техніки.

— У районі залізничної станції в Антрациті (Луганщина) наші воїни знищили значну частину озброєння та військової техніки противника.

— Протягом доби авіація Сил оборони завдала 13 ударів — уразили 12 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також 1 зенітний ракетний комплекс противника.

— Ракетні війська і артилерія уразили 3 пункти управління, 8 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки та 3 склади боєприпасів.

Схожі новини