Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Захисник «Азовсталі» віддає понад 23 млн грн, які зібрали для нього, на лікування побратимів

  • 14.10.2022, 14:32
  • 1 773

Звільнений з полону Михайло Діанов віддасть кошти, які зібрали на його лікування, для допомоги інших захисників України

Фото: СБУ
Фото: СБУ

«Друзі, усі ваші донати передаю на лікування побратимам! Ваші донати були не лише турботою — це ще й велика відповідальність. Вони мають знайти правильне і чесне застосування. Від перших днів звільнення я отримав надзвичайну турботу моїх співвітчизників, увагу журналістів і багатьох бажаючих допомогти. Я отримав колосальну суму допомоги від простих громадян. Загалом 23 млн 430 тис. грн», — повідомляє сам захисник.

За словами Діанова, планував витратити ці гроші на лікування. Однак витрати на лікування Михайла, оформлення документів і пошуком лікарів взяв на себе футбольний клуб «Шахтар».

«Це дає мені надію, що в мене знову буде повноцінна права рука. Я знаю, що мені пощастило більше, ніж багатьом хлопцям. Мене впізнають, допомогти мені відгукнулось так багато людей. І тепер я маю шанс повернути собі здорову руку. Я мрію про те, що так само я зможу допомогти й іншим хлопцям. Тому я вирішив спрямувати всі зібрані кошти своїм побратимам. Невдовзі я розповім про кожного, кому буде надана допомога, і готуватиму повний звіт використання ваших грошей», — наголосив військовий.

Схожі новини