Передплата 2024 ВЗ

«Красивішим я все одно вже не буду»: Масі Найєм, який втратив око, позував для бренду Indposhiv

  • 05.10.2022, 12:30
  • 2 025

Український адвокат та військовий Масі Найєм у зйомці для Indposhiv показав, який вигляд має зараз

Фото: Alexander Tsygankov
Фото: Alexander Tsygankov

Військовий опублікував фото на своїй сторінці у Фейсбуці.

Адвокат позував для Indposhiv і розповів, як діти реагують на відсутність ока.

«Красивішим я все одно вже не буду. Дуже подобається, як діти реагують на відсутність ока. Вони роздивляються, а двоє хлопчиків один одному говорили: „Дивись, пірат“. Такі часи», — поділився Найєм.

Український бренд Indposhiv запросив Масі Найєма стати героєм кампейну колекції FW 22 лінійки Casual, бо хоче показати, через що зараз проходить Україна й українські чоловіки.

«У цих колекціях ми намагалися відобразити те, як бачимо собі гардероб сучасного українського чоловіка. У 2022 році змінилося все — і ставлення до одягу, й уявлення про те, яким тепер він має бути. Змінилися й наші клієнти. Раніше ми визначали їх як чоловіки, котрі зробили себе самі. З 24 лютого до цього визначення додалося „і привели нашу країну до перемоги“, — так пояснила вибір героя для кампейну дизайнерка бренду Катерина Возіанова. — Нашою кампанією та нашою колекцією ми хочемо показати, через що зараз проходить Україна й українські чоловіки, як трансформується „українська чоловіча мода“, яка вже ніколи не буде просто одягом», — додала дизайнерка.

Нагадаємо, Найєм 5 червня отримав важке поранення під час виконання бойового завдання на сході. Чоловік втратив око, майже три місяці був у лікарні.

Схожі новини