Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Як «слуги» планують узаконити цензуру на телеканалі «Рада»: проєкт постанови

  • 06.09.2022, 13:30
  • 752

Співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко оприлюднила проєкт постанови «про висвітлення» діяльності Верховної Ради авторства депутата-«слуги» Божкова

Геращенко зауважує: у монобільшості вирішили узаконити цензуру на телеканалі «Рада».

"Хто такий депутат Божков? Не знаєте? І я без поняття. Ця людина жодного разу не виступила з трибуни ВР, не захистила жодного законопроєкту, її ніхто не знає. Тому Божкову випала сумнівна місія підписати лайно, яке відмовилися під своїм іменем вносити інші «слуги», — пише Геращенко.

«Він пропонує узаконити цензуру на телеканалі РАДА і його передачу в лізинг ОП та міністерству цензури. Як правило, кожної сесії парламент голосує постанову про висвітлення своєї діяльності. Вносить її голова ВР. Але зараз маємо найбільш залежне від начальників і безвольне керівництво, яке й маратися не хоче, і не в змозі захистити суб'єктність парламенту», — констатує Ірина Геращенко.

«Отже, постановою про висвітлення діяльності ВР пропонується — НЕ ВИСВІТЛЮВАТИ діяльність ВР. При цьому на фінансування каналу Рада йде 500 млн грн», — наголосила співголова фракції.

«Вже місяць в парламенті лежить постанова авторства „Європейська Солідарність“ і представників інших фракцій, щодо трансляції в запису в слоті телеканалу „Рада“ марафону пленарних засідань. Його в залу не виносять. Це зачатки диктатури», — резюмує Ірина Геращенко.

Схожі новини