Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Залужному забронювали номер у кримському готелі на 14 жовтня: персонал не здивувався

  • 28.08.2022, 17:51
  • 1 916

У мережі українці почали веселий флешмоб, який вже вийшов на новий рівень тролінгу: бронюють собі готелі та ресторани для святкування перемоги у Криму. Цього разу номер забронювали для Залужного

Номер для Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного вирішила забронювати журналістка Ярослава Коба і показала на своїй сторінці у Facebook реакцію працівників готелю.

Вона звернулася до адміністрації готелю «Мрія» та попросила забронювати номер на 14 жовтня (День захисників України). Журналістка розповіла, що у цей день на півострові планується салют на честь визволення Криму від російських загарбників. Адміністратор готелю анітрохи не здивувався. Він попросив написати прізвище та ім'я людини, на яку потрібно оформити бронь. Коба написала, що номер орендується для Залужного Валерія. Потім вона надіслала електрону адресу «slavaukraini».

Адміністратор готелю не звернув на це ніякої уваги та спитав, чи є в «представниці» Залужного кешбек від російського банку. Та відповіла, що в неї немає картки від такого банку, адже вона з України.

Тоді адміністратор повідомила, що бронювання відбуватиметься без кешбеку та підтвердила, що готель очікуватиме на гостя 14 жовтня. Така реакція приголомшила користувачів мережі. Вони зазначили, що росіяни у Криму вже зрозуміли — Україна скоро повернеться і це неминуче.

У коментарях до публікації журналістка уточнила, що спілкування відбувалося не з ботом, а саме зі співробітником готелю, оскільки «перепитували про салют, там пропонували мені різні варіанти розміщення».

Схожі новини