Передплата 2024 «Добрий господар»

Сказав, що живий: «Азовець» Дмитро Козацький зателефонував рідним

  • 19.08.2022, 17:45
  • 1 408

Керівник пресслужби полку «Азов» Дмитро Козацький, який перебуває у полоні рашистів, зателефонував рідним і повідомив, що живий

Про це повідомляє Житомирський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

«Дмитро Козацький з позивним „Орест“ перебуває в полоні росіян із травня. Кілька місяців від нього не було звісток, однак нещодавно, вже після жорстокого теракту в Оленівці, захиснику вдалося подзвонити рідним. Дмитро сказав найголовніше — він живий», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Дмитро зателефонував своїй сестрі Дар'ї 2 серпня з російського номера. Військовослужбовець розповів, що він живий і перебуває в Донецьку. За його словами, йому дозволили зателефонувати рідним. У момент розмови поруч із ним був слідчий.

«Ми з ним говоримо. Я кажу, що дуже люблю його. Він каже, що теж, і починає плакати. Я також розплакалась», — розповіла сестра.

Також вона додала, що Козацький також зателефонував своїй мамі.

Дмитро Козацький з позивним «Орест» родом із міста Малин на Житомирщині. Він керівник пресслужби полку «Азов», автор кадрів поранених бійців у польовому шпиталі на заводі «Азовсталь», які облетіли весь світ. Через це його називають «очима Азовсталі».

Схожі новини