Передплата 2024 ВЗ

Успіхи бориславських учнів

Все місто пишається цьогорічними досягненнями гімназистів

Із 34 учнів, які навчались у єдиній в Бориславі гімназії, 30 взяли участь у складанні національного мультипредметного тесту з української мови, математики та історії. Важко у це повірити, але ж факт: 11 учнів отримали найвищий бал. Про це інформує пресслужба Бориславської ОТГ.

Особливу увагу привертає результат Анни Монастирської. Її знання за наслідками складання усіх трьох тестів оцінено за найвищою шкалою — у 600 балів. Ще дві випускниці, Анна Качмарчик та Юлія Пасічник, набрали максимальну кількість, по 400 балів, із двох предметів. Анна — з української мови та історії, а Юлія — з математики та історії.

По-справжньому порадували своїх вчителів-наставників і 8 інших випускників та випускниць — Софія Гуцило, Христина Коваль, Максим Михайляк, Вікторія Олексишин, Аліна Павелець, Остап Петрів, Софія Федан та Вероніка Чарнош. Їхній результат — по 200 балів з одного із предметів національного тесту. Про добру підготовку дітей, щедро обдарувавши їх знаннями, подбали вчителі Наталія Лецик, Віра Сторонська та Марія Мащакевич.

Схожі новини

Читайте також

26.01.2024

Ніхто в Бориславі такого укриття не має

Історія ця почалась ще торік. Ставши переможцем оголошеного Благодійним фондом «Посмішка ЮА» конкурсу за правилами проєкту «Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення основних потреб та потреб захисту постраждалих від конфлікту та переміщених дітей і їхніх сімей в Україні» Бориславський ЗЗСО № 3 єдиний на Дрогобиччині отримав фінансування на проведення комплексного ремонту свого укриття. Орієнтовна вартість проєкту — 1 млн 800 тис. грн