Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

росіяни розпочали військові навчання біля Литви

  • 20.06.2022, 21:10
  • 937

росія вимагає, щоб Литва відновила транзит санкційних товарів до Калінінграду, тому російська армія розпочала навчання на кордоні з Литвою

росіяни розпочали військові навчання біля Литви
росіяни розпочали військові навчання біля Литви

російське мзс викликало посла Литви у Москві і назвало дії Литви «відкрито ворожою» провокацією та порушенням міжнародно-правових зобов'язань.

«Зважаючи на те, що найближчим часом вантажний транзит між Калінінградською областю та рештою території російської федерації через Литву не відновлять, то росія залишає за собою право на дії із захисту своїх національних інтересів», — йдеться у заяві.

Відтак, росія розпочала військові навчання в Калінінградській області. Вишколи ракетних та артилерійських підрозділів здійснюють військовослужбовці Балтійського флоту рф. У маневрах беруть участь приблизно 1 тисяча військовослужбовців. вони використовують понад 100 одиниць бойової та спеціальної техніки артилерійських та ракетних частин.

Відомо, що артилеристи та ракетники виконають «кілька сотень вогневих завдань» із застосуванням РСЗВ «Град» та «Ураган», великокаліберних гармат «Гіацинт», самохідних артилерійських установок «Мста-С», «Акація» та «Гвоздика».

Фото із мережі

Схожі новини