Передплата 2024 «Добра кухня»

Ворог сконцентрував у Чорному морі понад 30 ракет, - ОК "Південь"

  • 14.05.2022, 18:35
  • 678

Тим часом, коли ЗСУ забезпечують стабільність на Одещині, окупанти погрожують новими ракетними ударами з моря, створюють базу для нападу на острові Зміїний і намагаються погіршити ситуацію у невизнаному Придністров’ї

Ворог сконцентрував у Чорному морі понад 30 ракет, - ОК "Південь"
Ворог сконцентрував у Чорному морі понад 30 ракет, - ОК "Південь"

Про це йдеться у Телеграмі речника оперативного командування «Південь» Владислава Назарова, повідомляє Цензор.НЕТ.

«На Одещині ситуація стабільна і контрольована. Склад корабельного угруповання рашистів у Чорному морі суттєво не змінюється, що створює загрозу ракетних ударів. Зафіксована також ворожа активність навколо острова Зміїний», — розповів Назаров.

У Придністров’ї, як повідомив речник, росіяни намагаються вдаватися до провокацій.

«Зафіксована спробу підпалити військкомат в Тирасполі та фейкову атаку на нафтобазу. Розхитування ситуації має стати підґрунтям звинувачення України у зазіханні на територію невизнаної республіки», — вважає Назаров.

Система оборони прикордонних районів Одещини засвідчує безглуздість таких звинувачень. Також тривають системні контрдиверсійні заходи і відповідні служби посилюють охорону державного кордону.

Речник оперативного командування зауважив, що наразі в Чорному морі перебувають 4 кораблі і 2 підводні човни чф, які несуть понад 30 крилатих ракет типу «Калібр».

Це створює загрозу ракетних ударів як по півдню, так і по всій території України.

Читайте також: Окупанти готують перепис населення у Херсоні, — омбудсмен

Фото із мережі

Схожі новини