Передплата 2024 «Добрий господар»

В Україні буде два Дні перемоги, а в когось не залишиться жодного, - Зеленський

  • 09.05.2022, 10:20
  • 717

Звернення президента Володимира Зеленського з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

В Україні буде два Дні перемоги, а в когось не залишиться жодного, - Зеленський
В Україні буде два Дні перемоги, а в когось не залишиться жодного, - Зеленський

«Це війна не двох армій. Це війна двох світоглядів. Варварів, які обстрілюють музей Сковороди й вірять, що їхніми ракетами можна знищити нашу філософію. Ми б'ємося за свободу для своїх дітей, а отже, переможемо. Ми ніколи не забудемо те, що зробили наші предки у Другій світовій війні, у якій загинуло понад вісім мільйонів українців. І зовсім скоро в Україні буде два Дні Перемоги. А в когось не залишиться жодного. Перемогли тоді. Переможемо й зараз. І Хрещатик побачить парад перемоги — перемоги України!» — сказав Володимир Зеленський.

«Ми завжди воюємо за себе, за свою свободу, за свою незалежність, щоб перемога наших предків була недаремна. Вони билися за свободу для нас і перемогли. Ми б'ємося за свою свободу і свободу своїх дітей, а отже, переможемо», — заявив він.

За словами президента, ми ніколи не забудемо, що зробили наші предки у Другій світовій війні. Ми не кажемо «Можем повторить», бо хотіти «повторить» 2194 дні війни може тільки божевільний, той, хто вже повторює жахливі злочини гітлерівського режиму, наслідує нацистську філософію, копіює все, що робили вони".

«Він приречений, бо проклятий мільйонами предків, коли почав наслідувати їхнього вбивцю. А тому втратить все. І дуже скоро в Україні буде два Дні перемоги, а в когось не залишиться жодного. Перемогли тоді — переможемо і зараз. І Хрещатик побачить парад перемоги. Перемоги України», — сказав Зеленський.

Читайте також: Цьогоріч ми кажемо «Ніколи знову» інакше. Без оклику, а зі знаком питання, — президент

Фото з мережі

Схожі новини