Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Окупанти продовжують часткове блокування та обстріли Харкова, - Генштаб

  • 21.04.2022, 08:39
  • 528

Ворог продовжує завдавати ракетно-бомбових ударів по об’єктам військової та цивільної інфраструктури по всій території України

Окупанти продовжують часткове блокування та обстріли Харкова, - Генштаб
Окупанти продовжують часткове блокування та обстріли Харкова, - Генштаб

Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

На Слобожанському напрямку противник нарощує систему технічного забезпечення.

У Балаклеї поранених російських військовослужбовців почали розміщувати у міській поліклініці, незважаючи на те, що шпиталь для російських військових обладнано у будівлі місцевої музичної школи. Розміщення окупантів у міській поліклініці свідчить про значне зростання числа поранених та проблеми з подальшою медичною евакуацією.

На Донецькому і Таврійському напрямках противник й надалі здійснює артилерійські обстріли вздовж всієї лінії зіткнення

На Херсонщині загарбники планують організувати примусову мобілізацію населення на війну з Україною. Одночасно, окупанти хочуть повністю припинити гуманітарну підтримку області з боку української влади. Триває терор населення.

Так, у селі Золота Балка Херсонської області представники російських окупаційних військ організували збори з місцевим населенням, де заявили про те, що «зелених коридорів» більше не буде, людям заборонили виїжджати. Крім того, попередили, що у випадку обстрілу їхніх позицій підрозділами Збройних Сил України російські загарбники почнуть обстріл населеного пункту. Окупанти продовжують обхід помешкань, роблять обшуки.

На Південнобузькому напрямку ворог здійснює обстріли позицій наших військ.

Угруповання Повітряних Сил Збройних Сил України за попередню добу знищили чотири ворожі повітряні цілі: три безпілотних літальних апарати та одну крилату ракету.

На території Донецької та Луганської областей за минулу добу ЗСУ відбили дев’ять атак ворога, знищили один танк, десять одиниць броньованої та дві одиниці автомобільної техніки, одну артилерійську систему, дві одиниці спеціальної інженерної техніки, зенітно-ракетний комплекс і ворожий склад з боєприпасами.

Читайте також: Окупанти на Харківщині переодягаються у форму ЗСУ, — Генштаб

Фото з мережі

Схожі новини