Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Хто такий «Чмоня»?

  • 28.03.2022, 16:16
  • 53.4K

Полонений окупант з Горлівки став «зіркою ТікТоку

Хто такий «Чмоня»?
Хто такий «Чмоня»?

У соціальній мережі ТікТок активно створюються і поширюються відео з «Чмонею». За гештегом #чмоня — 33 мільйони переглядів.

@freinbasya

Слава Україні🇺🇦 а чмоня і русня йде вслід за кораблем

♬ оригінальний звук - Вова Конденко

Хто такий «Чмоня»: деталі

Чмоня — таке ім’я дали полоненому окупанту-невдасі з Горлівки, що на Донеччині. Опісля того, як він з 12 «колегами» здалися в полон українським військовим, фото з «чмонею» стало вірусним.

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Користувачі віднайшли в соціальних мережах акаунт рашиста і дізнались, що це освітянин з окупованої Донеччини. Звати його Андрій Рязанцев. 37 років, житель окупованої Горлівки.

Як стало відомо, під час мобілізації у так званій «ДНР» освітяни вступили до лав одного з мотострілецьких підрозділів незаконних збройних формувань рф. Брали участь у повномасштабних військових діях на боці російських окупантів.

Активні користувачі мережі з’ясували, що він у 2015 році подорожував до москви та анексованого Криму. Публікував багато знімків кремля, фото з пивом і кальяном.

Реакція соціальних мереж: підбірка відео

Після появи його фото у полоні українських військових, соцмережі активно почали використовувати Рязанцева для створення мемів. Під пісню співачки Русі «Не стій під вікном» користувачі активно постять відео з окупантом, якому дали прізвисько «Чмоня».

Його фотошоплять у різні сцени та обставини.

Роблять косплеї та створюють добірки на кшталт «Який ти чмоня за знаком зодіаку». Навіть оригінальне фото окупанта з безглуздим та переляканим виглядом викликає сміх.

Читайте також: «Яка сумна новина»: як у мережі відреагували на «смерть» Жириновського

Схожі новини