Передплата 2024 «Добрий господар»

Наша перемога наближається, - міністр оборони

  • 04.03.2022, 10:20
  • 865

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що зараз відбувається злам у російсько-українській війні, а перемога українців невідворотно наближається

Наша перемога наближається, - міністр оборони
Наша перемога наближається, - міністр оборони

Про це Резніков написав у Facebook.

«У ці години та дні відбувається злам ситуації. Час зламу потребує зібраності, особливої концентрації. Наші захисники і захисниці зупинили ворога на більшості напрямків. На деяких Збройні сили здійснили успішний контрнаступ. За підсумками 8 діб втрати російської армії перевищили 10 тисяч вбитими та пораненими. Підтверджено знищення щонайменше одного російського генерала. Російське суспільство починає відчувати та усвідомлювати ці втрати. До Збройних Сил у якості трофеїв поступило чи не більше танків та бронемашин, ніж останні 8 років надходило від українського ОПК.

За ці дні було ухвалено багато складних рішень. Нам доводилося маневрувати, щоб зберегти армію. Але усю нашу землю ми повернемо.

Я чудово розумію. Усі стомлені, багато людей виснажені, шоковані втратами. Попереду ще дуже складний період. Нам знадобиться багато сил і витримки", — написав міністр.

Резніков сказав українцям, що вони неймовірні, а ворог зараз — спантеличений та наляканий.

За словами міністра, час перемоги невідворотно наближається.

Читайте також: Окупанти втратили вже понад дев'ять тисяч солдатів, — Генштаб

Фото з мережі

Схожі новини