Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Світові зірки підтримують Україну

  • 27.02.2022, 21:20
  • 1 800

Вони публікують інформацію про війну Росії проти України та допомагають фінансово

Девід Бекхем

Британський футболіст Девід Бекхем опублікував в Instagram серію фото, зроблених минулими днями в Україні під час російського вторгнення.

«Ситуація в Україні руйнівно жахлива для її народу. Як і будь-який інший батько, несамовито бачити наслідки для невинних дітей, які зараз живуть у зоні бойових дій. У міру ескалації конфлікту зростають потреби дітей. Дізнайтеся, як ви можете допомогти на сайті ЮНІСЕФ», — написав Бекхем.

Райан Рейнольдс та Блейк Лайвлі

Голлівудський актор та зірка Дедпула Райан Рейнольдс разом зі своєю дружиною Блейк Лайвлі закликали світ підтримати українців та пожертвувати кошти для допомоги українським біженцям.

«За 48 годин незліченна кількість українців була змушена тікати зі своїх будинків до сусідніх країн. Вони потребують захисту. Ми збільшили нашу пожертву до 1 млн доларів, щоб подвоїти підтримку», — написав актор у Twitter.

Голлівудська акторка Блейк Лайвлі також зробила заяву на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши фото матері з дитиною, які сідають в поїзд.

«УВКБ ООН на місці, допомагаючи більш ніж 50 тисячам українців, які були змушені залишити свої будинки менш ніж за 48 годин. УВКБ ООН надає допомогу у порятунку життів, а також працює із сусідніми країнами, щоб забезпечити захист цих сімей», — написала вона.

Дженніфер Еністон

Голлівудська акторка Дженніфер Еністон приєдналася до збору коштів для допомоги українським біженцям. Еністон, на Instagram-сторінку якої підписано 39,9 млн користувачів, опублікувала у сторіз фото з українською матір'ю та дитиною, які сідають у потяг.

«Дякую… і зроблено», — написала Еністон, повідомивши, що перерахувала гроші для українських біженців.

Схожі новини