Передплата 2024 «Добрий господар»

«Не хваліться своїми успіхами, а поширюйте правду про війну»

Світові знаменитості підтримують Україну

Світ уважно стежить за тим, що відбувається в Україні. Кожен у ситуації, коли Росія напала на Україну, повинен зайняти бік. І багато західних зірок вже зробили свій вибір і надають Україні свою підтримку.

Шеннен Доерті
Шеннен Доерті

Зірка культового серіалу 90-х "Беверлі Гіллз, 90210" Шеннен Доерті закликає зірок не мовчати про війну в Україні і максимально використовувати соцмережі для того, щоб поширювати правду, а не тільки хвалитися своїми успіхами.

«Це відбувається зараз. Зверніть увагу. Висловлюйтесь. Я не можу повірити, що знаменитості та впливові особи публікують повідомлення про свої останні успіхи або новеньку сумку у той час, коли вбивають дітей, батьків, матерів, синів, дочок. Хоча я розумію, що є межа того, чого можуть досягти соціальні мережі, я також думаю, що вони можуть зробити набагато більше, ніж просто бути самообслуговуючою платформою. Україно, я молюся за тебе, Україно. #Україна #мирдля всіх».

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Анджеліна Джолі, як і всі у світі, переживає за Україну та закликає РФ припинити війну. Знаменитість опублікувала у своєму Instagram пост, у якому підтримала народ України у боротьбі за свободу. Голлівудська акторка написала: «Як і багато хто з вас, я молюся за людей в Україні. Я та мої колеги з Управління Верховного комісара Організації Об'єднаних Націй у справах біженців зосереджені на тому, щоб зробити все можливе для забезпечення захисту та основних прав людини переміщених осіб та біженців у регіоні. Ми вже бачили повідомлення про жертв та людей, які почали покидати свої будинки у пошуках безпечних місць. Ще зарано говорити, що може статися, але значення цього моменту – для народу України та для міжнародного правопорядку – неможливо переоцінити. Будьте обережні, уважно слухайте та читайте офіційні інформаційні канали, допомагайте тим, хто потребує допомоги!».

Джаред Лето
Джаред Лето

Ще одна знаменитість - Джаред Лето у своєму Instastories звернувся до українського народу та висловив своє стурбування: «Моїм друзям і моїй родині в Україні – моє серце розривається від того, що цей конфлікт загострився в такий нищівний спосіб. Будь ласка, будьте уважні та бережіть себе, наскільки це можливо. Надсилаю думки вам і вашим близьким у цей хаотичний і руйнівний час. Я сподіваюся, що мир запанує і врешті-решт буде знайдено ненасильницьке рішення», – написав Лето.

Читайте також: Благодійність канадського режисера

Схожі новини