Передплата 2024 ВЗ

«Велика помилка Зеленського» - Сенцов про політичне переслідування Порошенка

  • 17.01.2022, 16:16
  • 1 157

"Обвинувачення у державній зраді не знайде підтримки, ні у населення, ні у західних партнерів, та розвалиться врешті-решт у суді"

«Велика помилка Зеленського» - Сенцов про політичне переслідування Порошенка
«Велика помилка Зеленського» - Сенцов про політичне переслідування Порошенка

Політичне переслідування п’ятого президента, лідера партії «Європейська Солідарність» Петра Порошенка є великою помилкою чинного голови держави Володимира Зеленського, яка може призвести до руйнівних наслідків для України.

Таку думку на Facebook-сторінці висловив український режисер, колишній політв’язень Олег Сенцов.

«Політичне переслідування Порошенка — це велика помилка Зеленського… Наслідки для держави взагалі ризикують бути руйнівними, які підривають довіру до держави та її інституцій, і особливо небезпечні на фоні продовження Росією підготовки до нового вторгнення», — написав Сенцов.

Він переконаний, що справа проти Порошенка не лише розвалиться в суді, а й може перетворитися на його передвиборчу кампанію.

«Обвинувачення у державній зраді не знайде підтримки, ні у населення, ні у західних партнерів, та розвалиться врешті-решт у суді. Зрозуміло, що Порошенка не зможуть посадити — мета знищити політичного опонента перед наступними президентськими й парламентськими виборами. Але результат може бути зовсім протилежний і перетворити цей політичний процес на передвиборчу кампанію головного конкурента чинної влади», — вважає Сенцов.

Читайте також: «Ми починаємо процес об’єднання всіх демократичних опозиційних сил», — Порошенко

Фото з сайту УП

Схожі новини