Передплата 2024 ВЗ

"Ми починаємо процес об’єднання всіх демократичних опозиційних сил", - Порошенко

  • 17.01.2022, 12:41
  • 839

П’ятий президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко оголосив про початок об’єднання демократичних сил

"Ми починаємо процес об’єднання всіх демократичних опозиційних сил", - Порошенко
"Ми починаємо процес об’єднання всіх демократичних опозиційних сил", - Порошенко

Про це він заявив на багатотисячному мітингу біля Печерського суду.

Фото "ЄС"
Фото "ЄС"

«Ми сьогодні починаємо процес об’єднання всіх демократичних опозиційних сил. Це як системно розпізнавання „свій-чужий“ в армії. Хто об’єднався, хто йде проти Путіна, проти злочинців у „зеленій владі“, „кротів“, які здають операцію „Вагнера“, які нищать українських розвідників, які знущаються з українських військових, не піднімаючи їм зарплату. Негідників, які переслідують опозицію, розповсюджують систему вибіркового правосуддя, руйнують систему верховенства права, демократію, ведуть наступ на вільних журналістів, зупиняють наш рух в Європу», — сказав Петро Порошенко.

«Звільнення двох третин окупованого Донбасу — це на їхню думку державна зрада. Створення армії — це на їхню думку державна зрада. Створення фундаменту української держави включно із законодавством про українську мову, декомунізацію, побудову державної інфраструктури — це вони вважають державною зрадою, бо вони нероби. Створення світової коаліції на підтримку України, притягнення країни-агресора до міжнародної судової відповідальності включно з міжнародним кримінальним судом ООН — це вони вважають державною зрадою», — обурився Порошенко.

П’ятий президент наголосив, що Росія веде гібридну агресію зовні і зсередини нашої держави.

«Ворог добре озброєний, є майстром гібридної війни. І перемогти нас він збирається не лише через військове вторгнення, а через розшматування нашої держави, через те, щоб підступно посіяти конфлікт. І безвідповідальна, зрадницька, „зелена влада“ йому російському ворогу сприяє», — наголошує лідер опозиції.

«Вони перетнули „червоні лінії“, вони перейшли межу. Але ми точно їх не боїмося і ми точно їх переможемо. Бо ми разом. Ми сила. Ви казали, що країні потрібен Порох — у вас Порох є. Разом до перемоги!», — закликав п’ятий президент України.

Читайте також: Розпочалось із запізненням: судове засідання у справі проти Порошенка (наживо)

Схожі новини