Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Зеленський просить звільнити заступника глави МВС

  • 12.12.2021, 15:15
  • 720

Президент України Володимир Зеленський попросив очільника МВС та уряд звільнити Олександра Гогілашвілі з посади заступника міністра

Про це Зеленський написав у Telegram.

Президент оприлюднив свою позицію на наступний день після інциденту на Донбасі, коли Гогілашвілі скандалив із правоохоронцями на в'їзді в зону ООС, лаявся, обурювався, що його не впізнали в обличчя й погрожував.

Відтак, Зеленський наголосив, що демократична держава не може існувати без звичайної людської рівності, зокрема, без рівності тих, хто займає будь-які державні посади, й тих, хто їм підпорядковується.

«На мій погляд, на інцидент за участю заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі може бути лише одна реакція. Прошу міністра внутрішніх справ та Кабінет міністрів розглянути питання про звільнення заступника очільника МВС. Упевнений, що відповідну заяву вже написав сам заступник. Хай там що, відповіддю на законну вимогу представника поліції має бути коректна поведінка кожної людини. Незалежно від посади, соціального статусу чи будь-яких інших обставин», — наголосив Зеленський.

Читайте також: Заступник голови МВС влаштував скандал на блокпості в зоні ООС (відео)

Схожі новини