Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Не було попереджено, що в цю дату заборонені розважальні заходи», - організатори вечірки блогерів прокоментували ситуацію (відео)

  • 04.12.2021, 10:35
  • 789

Агенція, що займалася організацією Дня народження Заліска, дала офіційний коментар

Агенція, яка 27 листопада, у День пам’яті жертв Голодоморів, організовувала День народження блогера Олександра Заліска в Будинку вчених у Львові, дала коментар.

«Перш за все я хочу прокоментувати дату святкування. Нам дуже сильно шкода, соромно і сумно, що дата святкування співпала з такою трагічною для України подією», — вибачились представники організації.

Натомість представниця агентства наголосила: «У процесі підготовки ніяк, жодним чином, нікого з організаторів, гостей, учасників не було попереджено про те, що в цю дату заборонені розважальні заходи, святкові заходи».

Щодо тематики святкування в агентстві заявили, що захід не був БДСМ-вечіркою, як про це писали ЗМІ: «Оскільки Будинок вчених в минулому був казино, тематикою заходу був Бродвей».

Агенція наголосила, що представники Будинку вчених знали про тематику та формат святкування і були присутні під час самого святкування.

Читайте також: Ведучий «голодної туси» відреагував на смерть директора Будинку вчених

Схожі новини