Передплата 2024 ВЗ

Український бренд відмовився співпрацювати з блогерами, які влаштували гучну вечірку в День пам’яті жертв Голодомору

  • 29.11.2021, 16:45
  • 834

У суботу, 27 листопада, у день пам’яті жертв Голодомору, у Львові блогери влаштували вечірку у Будинку вчених

Так гучно вирішив відсвяткувати свій день народження блогер із Чернівців Олександр Заліско.

У соцмережах обурилися через такий вчинок «лідерів думок» у національний поминальний день. забарилася.

Відреагував дійство відомий український бренд чоловічих костюмів «Andreas Moskin». Журналісти «Львівських новин» поспілкувались із засновниками бренду Андрієм Моськіним та Андреасом Білоусом, які рішуче заявили, що відомий бренд припиняє співпрацю з блогерами, які були на вечірці.

«Загалом вважаємо, що тут йдеться не про те, чи можна святкувати в цей день, чи не можна. Оскільки багато людей писало, що цього дня відбуваються і телешоу, і вручають премії національного зразка. Але річ у тім, що ми транслюємо. Якщо ми — лідери думок (ред. — блогери), то ми повинні показувати певні цінності та дотримуватися їх. Особливо в той час, коли багато важливих речей знецінились. Блогери роблять абсолютно все, що хочуть і, по суті, закликають та транслюють це для інших людей. Тобто, вони створюють деструктивну ситуацію, деструктивне відношення, в результаті — ми втрачаємо багато цінностей. Головне: що ми святкуємо, в якому стилі святкуємо, і де ми святкуємо в цей день! І, власне, через це бренд „Andreas Moskin“ з усіма діячами цієї вечірки припиняє співпрацю.»

Скрін із соцмереж
Скрін із соцмереж

Також вони додали, що лідери думок (ред. — блогери), зазвичай, в сторіс завжди дуже правильні, захищають, висловлюють свої позиції, а тут вийшло так, що їм байдуже на усе це.

Читайте також: Мерія закрила Будинок вчених за порушення карантину під час неетичного святкування Дня народження блогера із Чернівців

Схожі новини