Передплата 2024 «Добра кухня»

Ахметов заявив, що повідомлення Зеленського про втягування його в держпереворот – брехня

  • 26.11.2021, 19:15
  • 623

Рінат Ахметов відповів на заяви Володимира Зеленського про втягування його в держпереворот

Відповідну заяву оприлюднила прессекретарка Ахметова Ганна Терехова на своїй сторінці в Facebook.

«Інформація, оприлюднена Володимиром Зеленським про нібито втягування мене в якийсь держпереворот, є суцільною брехнею. Мене обурює поширення цієї брехні, незалежно від того, якими мотивами керується президент. Моя позиція була і буде однозначною — незалежна демократична і цілісна Україна з Кримом і моїм рідним Донбасом. Мої дії це підтверджують. Як громадянин України, найбільший інвестор, платник податків і роботодавець країни і далі захищатиму вільну Україну, вільну економіку, демократію і свободу слова. І зроблю все від себе залежне, щоб авторитаризму і цензури в Україні не було», — йдеться в заяві олігарха.

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що між певними представниками України і Росії обговорюється залучення бізнесмена Ріната Ахметова до здійснення державного перевороту в Україні.

За словами президента, підтвердженням цієї інформації є аудіозаписи цих розмов. Глава держави запросив Ахметова прийти до ОП, щоб прослухати ці аудіозаписи, на яких звучить його прізвище. Зеленський наголосив, що голосу Ахметова на цих записах немає.

Читайте також: Рінат Ахметов готовий включиться у питання державного перевороту, зміни чинного президента, — Зеленський

Схожі новини