Передплата 2024 «Добрий господар»

В Укрексімбанку звільнили двох обвинувачених у нападі на журналістів

  • 13.11.2021, 08:35
  • 588

Наглядова рада Укрексімбанку звільнила двох фігурантів у справі про напад на журналістів "Схем"

Відповідне рішення наглядова рада ухвалила на позачерговому засіданні 12 листопада, повідомила пресслужба фінансової установи.

Йдеться про начальника управління внутрішньої безпеки Олега Осіпова та директора департаменту банківської безпеки Ігоря Тельбізова, які продовжували виконувати обов’язки попри інцидент з журналістами. Як уточнили у банку, їх звільнили за ч. 1 ст. 40 Кодексу законів про працю України, а саме «на підставі виявленої невідповідності працівника займаній посаді та виконуваній роботі».

Члени Наглядової ради констатували, що Тельбізов та Осіпов своїми діями довели, що «не здатні належним чином виконувати свої обов’язки, передбачені їх посадовою інструкцією внаслідок, серед іншого, нерозуміння вимог та положень Кодексу етики та корпоративних цінностей банку та наявність конфлікту між особистими інтересами та інтересами банку».

«Члени Наглядової ради дійшли до висновку, що подальше перебування Тельбізова І. Г. та Осіпова О. Л. на посадах створює загрозу для всієї системи безпеки банку та для його стабільної та безперервної діяльності в цілому, що створює істотні операційні, комплаєнс та репутаційні ризики», — зазначили в Укрексімбанку.

Читайте також: «Так виглядають всі корупційні вертикалі, які заражені вірусом 95 кварталу»

Схожі новини