Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Так виглядають всі корупційні вертикалі, які заражені вірусом 95 кварталу»

  • 12.11.2021, 09:55
  • 680

Нардеп Гео Лерос висловився щодо поновлення на посадах двох нападників на журналістів «Схем»

Народний депутат Гео Лерос у своєму Фейсбуці опублікував відео, де поновлений на посаді директор департаменту банківської безпеки «Укрексімбанку» Ігор Тельбізов повертається на роботу.

«Хочете подивитись, як виглядає корупційна система Володимира Зеленського зсередини?!» — написав нардеп у соціальній мережі.

Гео Лерос публічно обурився через оплески, якими зустрічали Тельбізова, адже, за словами нардепа, нападник на журналістів «не воював на фронті, не рятував життя, він катував журналістів, щоб витерти касету з інтерв’ю голови правління банку Мецгера».

Засудивши співробітників головного офісу банку, які «вітають ката», Лерос додав: «Соромно дивитись на співробітників банку, які толерують насильство, наче якісь дикуни!»

«Але не дивуйтесь, так виглядають всі корупційні вертикалі, які заражені вірусом 95 кварталу. Всі ці брудні річки втікать в одну велику чорну калюжу на Банковій. Там сидить зелений вождь, який є автором цієї політики, і прикладом хамства, жадібності, невігластва і ненависті до всіх, хто їм заважає красти. Суцільне зло, яке буде жити, доки ми будемо боятись дати йому відсіч!», — підсумував політик.

Читайте також: В"Укрексімбанку" поновили на посадах двох нападників на журналістів

Схожі новини