Передплата 2024 «Добрий господар»

Неповнолітній вчинив смертельну ДТП: він під вартою

  • 28.10.2021, 12:15
  • 582

16-річного хлопця взяли під варту на два місяці без визначення застави

Як пише «Прямий», відповідне рішення суд ухвалив 28 жовтня.

Однак сторона захисту затриманого Миколи Харківського просила відпустити підозрюваного підлітка під цілодобовий домашній арешт. Сам він запевняв, що нібито не збирається переховуватися від слідства.

Та суд таки призначив 60 діб арешту без визначення застави. На суді Харківський вибачився перед постраждалими «за те, що так сталося», проте провини своєї у ДТП він поки не визнав.

«Хочу попросити пробачення за те, що сталася ця ситуація. Не хотів, щоб таке сталося. Повністю шкодую, приношу свої вибачення потерпілим. У людині, яка їхала на Chevrolet… Його родичів прошу вибачення. І повністю шкодую, що так вийшло», — сказав Микола Харківський.

Хлопця поліція знайшла через відео його друзів-пасажирів. На записі видно, як, ймовірно, 16-річний Микола Харківський, який був за кермом, розганяє авто до 200 км\год.

Як з’ясували журналісти, ним виявився місцевий «мажор». Він і раніше влаштовував автопригоди, неодноразово порушував правила дорожнього руху і навіть хизувався тим, що не покараний за свої дії.

Згодом поліція затримала 16-річного підлітка, який за кермом іномарки влаштував смертельне ДТП. Правоохоронці також повідомили, що загинув 58-річний водій Chevrolet.

Читайте також: «Я тобі зараз ї*ало розіб’ю»: українська акторка з сином потрапили в ДТП

Схожі новини