Передплата 2024 «Добрий господар»

Готуємо мариновані цукіні від шефа

  • 17.10.2021, 20:30
  • 547

Пропонуємо вам приготувати смачну закуску з цукіні за рецептом шеф-кухаря українського ресторану на Мангеттені "Veselka" Дмитра Марценюка

Мариновані цукіні можна використовувати як смачний додаток до бутербродів, різних закусок, або просто їсти як самостійний солоний смаколик.

Фото Дмитро Марценюк
Фото Дмитро Марценюк

Інгредієнти:

  • 3 молодих цукіні;
  • пучок кропу;
  • 5 зубчиків часнику;
  • перець чилі;
  • 6 ст. л. оливкової олії;
  • 3 ст. л. винного оцту;
  • сіль;
  • мелений чорний перець.

Спосіб приготування:

  • Кабачки або цукіні нарізаємо на тонкі слайси, солимо і залишаємо на 30 хв, аби вони позбулися зайвої вологи.
  • Для маринаду дрібно ріжемо кріп, часник і нарізаємо чилі. Суміш змішуємо з олією, перцем і оцтом.
  • Заливаємо маринадом цукіні й ставимо їх в холодильник на 3 години.

І все — хрустка закуска готова!

Смачного!

Читайте також: Рецепт смачного кабачкового паштету

Схожі новини