Передплатити Підтримати

Готуємо мариновані цукіні від шефа

Пропонуємо вам приготувати смачну закуску з цукіні за рецептом шеф-кухаря українського ресторану на Мангеттені "Veselka" Дмитра Марценюка


Мариновані цукіні можна використовувати як смачний додаток до бутербродів, різних закусок, або просто їсти як самостійний солоний смаколик.

Фото Дмитро Марценюк

Інгредієнти:

  • 3 молодих цукіні;
  • пучок кропу;
  • 5 зубчиків часнику;
  • перець чилі;
  • 6 ст. л. оливкової олії;
  • 3 ст. л. винного оцту;
  • сіль;
  • мелений чорний перець.

Спосіб приготування:

  • Кабачки або цукіні нарізаємо на тонкі слайси, солимо і залишаємо на 30 хв, аби вони позбулися зайвої вологи.
  • Для маринаду дрібно ріжемо кріп, часник і нарізаємо чилі. Суміш змішуємо з олією, перцем і оцтом.
  • Заливаємо маринадом цукіні й ставимо їх в холодильник на 3 години.

І все — хрустка закуска готова!

Смачного!

Читайте також: Рецепт смачного кабачкового паштету