Готуємо мариновані цукіні від шефа
- 17.10.2021, 20:30
- 547
Пропонуємо вам приготувати смачну закуску з цукіні за рецептом шеф-кухаря українського ресторану на Мангеттені "Veselka" Дмитра Марценюка
Мариновані цукіні можна використовувати як смачний додаток до бутербродів, різних закусок, або просто їсти як самостійний солоний смаколик.
Інгредієнти:
- 3 молодих цукіні;
- пучок кропу;
- 5 зубчиків часнику;
- перець чилі;
- 6 ст. л. оливкової олії;
- 3 ст. л. винного оцту;
- сіль;
- мелений чорний перець.
Спосіб приготування:
- Кабачки або цукіні нарізаємо на тонкі слайси, солимо і залишаємо на 30 хв, аби вони позбулися зайвої вологи.
- Для маринаду дрібно ріжемо кріп, часник і нарізаємо чилі. Суміш змішуємо з олією, перцем і оцтом.
- Заливаємо маринадом цукіні й ставимо їх в холодильник на 3 години.
І все — хрустка закуска готова!
Смачного!
Читайте також: Рецепт смачного кабачкового паштету